Bedrijfsvoertuigen van Isuzu kopen in Uithoorn

Neem contact op

ASN Autoschade Catsman Uithoorn levert ook de topkwaliteit zware en middelzware bedrijfsvoertuigen van Isuzu. Wilt u meer weten over de vrachtwagens en pick-ups van dit gerenommeerde Japanse automerk? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u al een bedrijfswagen van Isuzu en is deze toe aan onderhoud? Ook dan staan onze medewerkers natuurlijk voor u klaar.

Over Isuzu

Het 100% Japanse merk Isuzu produceert geen personenauto's, maar alleen pick-ups en vrachtwagens. Kernwoorden van dit automerk zijn betrouwbaarheid, degelijkheid, veiligheid, ervaring, prestaties en comfort. Deze uitgangspunten ziet u natuurlijk terug in het ontwerp en de prestaties van de bedrijfsvoertuigen, maar ook in de uitgebreide garantie en assistentie: maar liefst vijf jaar lang of tot 200.000 km.

De wagens van Isuzu zijn ontworpen met het oog op veiligheid, maar dit gaat niet ten koste van de stoere, moderne vormgeving. Deze degelijke bedrijfsvoertuigen bieden bovendien een laadvermogen van minstens een ton en een trekvermogen van 3,5 ton. De wagens kunnen daarbij aangepast worden aan uw wensen met praktische accessoires of een stijlvolle look. Zo weet u zeker dat uw nieuwe vrachtwagen of pick-up jarenlang aan uw hoge eisen blijft voldoen.

Bekijk ook onze overige diensten

De kenmerken van Isuzu

Icoon label Isuzu bedrijfswagens

Isuzu is de oudste Japanse constructeur van bedrijfswagens

Icoon label Zware en middelzware bedrijfsvoertuigen

Isuzu is de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen

Icoon label Grootste dieselmotorconstructeur ter wereld

Isuzu is de grootste dieselmotorconstructeur ter wereld voor bedrijfsvoertuigen

Icoon label 85 dealers in de Benelux

Isuzu wordt vertegenwoordigd door 85 dealers in de Benelux, waaronder ASN Autoschade Catsman Uithoorn